30
Μάι
2016

Σαλάτα του Σεφ

Posted By :
Comments : 0

Διαθεματική εργασία Εργαστήριου Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής & Πληροφορικής

Διδακτικοί Στόχοι

Οι μαθητές στο τέλος της διαθεματικής εργασίας να μπορούν να:

  • εκτελούν σωστά προφορικές οδηγίες που αφορούν στα βήματα της συνταγής
  • μετρούν και να ζυγίζουν τα απαιτούμενα υλικά
  • τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας στον χώρο της κουζίνας
  • επιλέγουν και να χρησιμοποιούν σωστά τα  απαιτούμενα σκευή και συσκευές
  • μάθουν να συνεργάζονται κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της εργασίας
  • πληκτρολογούν και να εισάγουν τις εικόνες της συνταγής στο φύλλο παρουσίασης (MS Powerpoint)  
  • μορφοποιούν τις διαφάνειες του φύλλου παρουσίασης
  • αξιολογήσουν τα αποτελέσματα της εργασίας σε σχέση με τους αρχικούς στόχους