Σαλάτα του Σεφ
Comments : 0
Διαθεματική εργασία Εργαστήριου Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής & Πληροφορικής
Διδακτικοί Στόχοι
Οι μαθητές στο τέλος της διαθεματικής εργασίας να μπορούν να:
- εκτελούν σωστά προφορικές οδηγίες που αφορούν στα βήματα της συνταγής
- μετρούν και να ζυγίζουν τα απαιτούμενα υλικά
- τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας στον χώρο της κουζίνας
- επιλέγουν και να χρησιμοποιούν σωστά τα απαιτούμενα σκευή και συσκευές
- μάθουν να συνεργάζονται κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της εργασίας
- πληκτρολογούν και να εισάγουν τις εικόνες της συνταγής στο φύλλο παρουσίασης (MS Powerpoint)
- μορφοποιούν τις διαφάνειες του φύλλου παρουσίασης
- αξιολογήσουν τα αποτελέσματα της εργασίας σε σχέση με τους αρχικούς στόχους